Eigen stempel maken

Eigen stempel maken

Een eigen stempel maken is heel eenvoudig. Met een mesje kun je bijvoorbeeld een figuur of logo ‘uitkerven’. Doe een beetje inkt op alles wat je niet met een mesje hebt uitgekerfd en druk dat op papier. Goed aandrukken en erafhalen. Het resultaat is een afbeelding waarop alles wat je hebt uitgekerfd wit blijft en de rest met inkt bedrukt is.

 

Maar een eigen stempel maken kan veel eenvoudiger, want je kunt ook een eigen stempel maken door hem op het internet te ontwerpen.

Een eigen stempel maken kan op tal van websites. Het is niet duur en binnen de kortste keren heb je zelf een heel professioneel uitziende stempel thuis met datgene waar jij graag mee wilt stempelen. Heb je een eigen bedrijf, dan is een eigen stempel onmisbaar. Maar ook kun je een ‘persoonlijke touch’ geven aan al je persoonlijke uitgaande post. Een eigen stempel maken en gebruiken kan je zakelijke brieven zakelijker maken en je persoonlijke brieven een extra persoonlijke ‘touch’ geven. Dat wordt door mensen vaak enorm gewaardeerd. Een eigen stempel maken kun je dus het beste via het internet doen. Goedkoop, niet tijdrovend en bovendien: handig en duurzaam!