Stempel met logo

Stempel met logo

Uw eigen stempel met logo? Ooit wel eens over nagedacht? Dat is niet alleen gemakkelijk wanneer u een eigen onderneming heeft, maar een eigen stempel met logo komt ook zeker goed van pas wanneer u niet elke keer weer een kaart wilt ondertekenen.

Voorbereidend werk

Het is van groot belang dat u kiest voor een logo dat bij u past. Het moet iets laten zien van wie u zelf bent. Ontwerp daarom een eigen logo, of kies er voor dat te laten doen door een vakman.

Werkwijze

Een stempel met logo is gemakkelijk te creƫren. U kunt digitaal het ontwerp van begin tot eind zelf tot stand brengen. U kiest een lettertype en een logo uit. Dat logo kunt u trouwens ook zelf ontwerpen en uploaden in het digitale ontwerp.

Resultaat

Wanneer u tevreden bent over het resultaat van uw ontwerp voor uw eigen stempel met logo, geeft u opdracht aan het internetbedrijf om uw stempel met logo daadwerkelijk te laten maken. Binnen zeer korte termijn heeft u dan uw eigen stempel met logo in huis en bent u niet alleen sneller klaar met het ondertekenen van brieven en kaarten, maar u laat ook iets achter bij de lezer die u zo weet terug te vinden, mocht dat nodig zijn!